ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Blue Shore
Ναυάγιο – Γαλάζιες σπηλιές

Ξεκινάμε από το λιμάνι της περιοχής και σε μια ώρα κάνουμε την πρώτη στάση μας στην παραλία του Ναυαγίου. Εκεί για 1 ώρα μπορείτε να απολαύσετε τα νερά, την εμφάνιση του ήλιου σε όλη την παραλία και να κολυμπήσετε. Επόμενος προορισμός είναι οι Γαλάζιές Σπηλιές που αν είστε τυχεροί θα δείτε και την φώκια Μονάχους – Μονάχους και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε μέσα στις σπηλιές σπηλιές και να φωτογραφίσετε τα υπέροχα χρώματα των σπήλεων και των κοραλιών. Επόμενος προορισμός η μοναδική παραλία Ξίγκια με τα ιαματικά νερά της αφού τα πετρώματα που βρίσκονται δίπλα εκκρίνουν θειάφι.
Αναχώρηση από Τσιλιβή ή κοντινές περιοχές, με αυτοκίνητο ή από τον Κάβο Ψαρού, Αλυκανά, Άγιος Νικόλαο, από την θάλασσα.

Blue Shore
Μαραθωνήσι - Σπηλιές Κεριού

Ξεκινώντας από το λιμάνι του Τσιλιβί με σκοπό αυτή την φορά να εξερευνήσουμε την Νοτιοδυτική πλευρά της Ζακύνθου Εκεί θα συναντήσουμε μερικές παραλίες και (σπηλιές) βράχους με τα καταγάλανα νερά να εντυπωσιάζουν κι εδώ. Επόμενος προορισμός οι σπηλιές του Κεριού που στις περισσότερες μπορείτε να μπείτε άφοβα με την βάρκα λόγω ότι τα νερά είναι βαθιά και δεν θα συναντήσετε δυσκολίες αφού όμως περάσουμε από την μικρή αμμουδιά του Μαραθιά. Έπειτα θα περάσουμε από απέναντι προς Μαραθωνήσι που μετά το Ναυάγιο είναι σήμα κατατεθέν του νησιού μας. Το Μαραθωνήσι είναι ένα ακατοίκητο λοφώδες νησάκι στον κόλπο του Λαγανά. Στη βόρεια πλευρά της νησίδας βρίσκεται η μοναδική αμμώδης παραλία που αποτελεί περιοχή ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε με την χελώνα Caretta-Caretta και εμείς μπορούμε να σας βιντεοσκοπήσουμε ή να σας τραβήξουμε φωτογραφίες με την αδιάβροχή κάμερα μας ώστε να μείνει η εμπειρία αξέχαστη.
Αναχώρηση από Τσιλιβή ή κοντινές περιοχές, με αυτοκίνητο ή από τον Άγιο Νικόλαο και Πόρτο Ρώμα, από την θάλασσα.

Blue Shore
Γύρος του νησιού

Ξεκινάμε από το λιμάνι του Τσιλιβί για να κάνουμε τον γύρο του νησιού της Ζακύνθου. Πρώτη στάση μας το Μαραθωνήσι, ένα ακατοίκητο λοφώδες νησάκι στον κόλπο του Λαγανά με μια μοναδική αμμώδη παραλία που αποτελεί περιοχή ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε με την χελώνα Caretta-Caretta και εμείς μπορούμε να σας βιντεοσκοπήσουμε ή να σας τραβήξουμε φωτογραφίες με την αδιάβροχή κάμερα μας ώστε να μείνει η εμπειρία αξέχαστη. Επόμενος προορισμός οι σπηλιές του Κεριού και μετά Θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας προς το Καμπί και Πόρτο Βρόμη όπου θα κάνουμε και στάσεις για να κολυμπήσετε και να θαυμάσετε το σπουδαίο αυτό έργο της φύσης, την σπηλιά του Ποσειδώνα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την γνωστή σε όλους παραλία Ναυαγίου, όπου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά και να κολυμπήσετε. Επόμενος προορισμός είναι οι Γαλάζιες Σπηλιές που αν είστε τυχεροί θα δείτε και την φώκια Μονάχους – Μονάχους και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε μέσα στις σπηλιές και να φωτογραφίσετε τα υπέροχα χρώματα των σπήλεων και των κοραλιών. Ο γύρος της Ζακύνθου θα συνεχιστεί με την τελευταία μας στάση στην παραλία Ξίγκια με τα ιαματικά νερά της οποίας τα πετρώματα εκκρίνουν θειάφι. Από εκεί θα οδηγηθούμε στο λιμάνι του Τσιλιβί για να ολοκληρωθεί αυτή η μαγική διαδρομή και εμπειρία.
Αναχώρηση από Τσιλιβή ή κοντινές περιοχές, με αυτοκίνητο ή από τον Κάβο Ψαρού, Αλυκανά, Άγιος Νικόλαο, από την θάλασσα.

Blue Shore
Μαραθωνήσι - Νησί της χελώνας - Σπηλιές Κεριού (Express)

Ξεκινώντας από τον Άγιο Σώστη με σκοπό αυτή την φορά να εξερευνήσουμε την Νοτιοδυτική πλευρά της Ζακύνθου. Πρώτη στάση μας το Μαραθωνήσι,ένα μικρό νησάκι σε σχήμα χελώνας στον κόλπο του Λαγανά, που αποτελει και περιοχή οωτοκίας της θαλάσσιας χελώνας Καρεττα-Καρεττα. Εδώ θα κολυμπήσετε με την χελώνα και θα φωτογραφηθείτε μαζί της με την βοήθεια της αδιάβροχης κάμερας που θα έχουμε στην διάθεσή μας. Στην συνέχεια θα κάνουμε στάση στις σπηλιές του Κεριού όπου θα μπορεσετε να τις διασχίσετε με την βαρκά.
Η διαδρομή αυτή θα είναι γρήγορη με διάρκεια 3 ωρών και ώρες αναχώρησεις 8:30,11:30 και 14:30. Αναχώρηση από τον Άγιο Σώστη.

Blue Shore
Ανατολική Ιθάκη - Ανατολική Κεφαλονιά

Τσιλιβί - Βαθύ
Βαθύ - Κιόνι
Κιόνι- Φρίκες
Φρίκες - Φισκάρδο
Φισκάρδο - Αγία Ευθυμία
Αγία Ευθυμία - Τσιλιβί

ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ 8-9 ΩΡΕΣ - Η διαδρομή γίνεται μόνο με το σκάφος ΆνεμοςBlue Shore
Γύρος Κεφαλονιάς

Τσιλιβί - Αργοστόλι
Αργοστόλι - Ληξούρι
Ληξούρι - Άσος
Άσος - Φισκάρδο
Φισκάρδο - Σάμη
Σάμη - Τσιλιβί

ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ 8-9 ΩΡΕΣ - Η διαδρομή γίνεται μόνο με το σκάφος ΆνεμοςBlue Shore
Κρουαζιέρα 5 νησιών

Τσιλιβί - Φρίκες
Φρίκες - Σύβοτα
Σύβοτα - Σκορπιός
Σκορπιός - Σπαρτοχώρι
Σπαρτοχώρι - Άτοκο
Άτοκο - Τσιλιβί

ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ 8-9 ΩΡΕΣ - Η διαδρομή γίνεται μόνο με το σκάφος ΆνεμοςBlue Shore
Ζάκυνθος - Δυτική Κεφαλονιά

Τσιλιβί - Μπλέ Σπηλιές
Μπλέ Σπηλιές - Ναυάγιο
Ναυάγιο - Ληξούρι
Ληξούρι - Αργοστόλι
Αργοστόλι - Τσιλιβί

ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ 7-8 ΩΡΕΣ - Η διαδρομή γίνεται μόνο με το σκάφος ΆνεμοςBlue Shore
Αρχαία Ολυμπία

Τσιλιβί - Κατάκολο
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Κατάκολο - Τσιλιβί

ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ 5 ΩΡΕΣ - Η διαδρομή γίνεται μόνο με το σκάφος Άνεμος


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαδρομές

8:30 - 13:3014:00 - 19:0009:00 - 21:00
Ναυάγιο – Γαλάζιες σπηλιές
Μυζήθρες – Μαραθωνήσι
Επιλέξτε εσείς

* Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από την παραλία του Τσιλιβί.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ? ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ